Sådan taber du dig nemmest

Der er rigtig mange af os, der går rundt med lidt for mange kilo på kroppen. Der er også rigtig mange os, er gerne vil gøre noget ved det, det er dog ikke der rent faktisk får gjort tanken til handling. Der findes utallige slankekure, der forsørger at sælge sig som hurtige og effektive løsninger, til alle der gerne vil tabe sig i en fart. Der er mange af dem der kan være effektive på den korte bane, men som det er mere ting der giver hurtige resultater, så er det sjældent det samme som at det også virker på den lange bane.

Det bedste råd du kan få, og som samtidig er det absolut sikreste og ikke mindst nemmeste er, indtag færre kalorier end du forbrænder. Hvis du gør dette, så vil du helt automatisk tabe dig. Jo længere er er mellem disse to tal, jo hurtigere til det gå. Enten kan du begynde at spise mindre og sundere og dermed indtage færre kalorier, eller du kan snøre løbeskoene og forbrænde ekstra kalorier. Det bedste og meste effektive resultat får du naturligvis, hvis du kombinerer begge dele.

Lad være med at tænke i kure og de helt store livsstilsændringer, der betyder at du ikke længere må spise kulhydrater, mælkeprodukter og lignende. Tænk i stedet ganske enkelt over hvor mange kalorier der er, i de ting du spiser. Når du først har været i gang i nogle uger eller måneder, vil det falde dig helt naturligt og du vil hurtigt finde ud af hvor meget du kan spise om dagen for at få dækket dit kalorieindtag.

Det behøver faktisk slet ikke være så svært. Det vigtigste at huske på, er at ting ofte tager tid. Lad vær med at gå efter at tabe 10 kilo på en måned. Tab hellere 10 kilo på 4 måneder, uden at skulle ligge hele din hverdag om. Så er det meget nemmere og meget mere holdbart på den lange bane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *