Lifehacks i køkkenet

Der findes uendelig mange måder, at gøre livet en lille smule lettere i køkkenet. Det kan sagtens være sjovt at lave mad, men nogen gange må det også godt bare gå lidt stærkt, så du kan komme videre. Det kan også være, at du ikke har de redskaber der egentlig skal til og derfor må finde andre metoder.

Herunder finder du 4 brugbare tips.

Lav toast med et strygejern

Hvis du ikke lige har en toastmaskine, og bare craver en toast, så er løsningen tæt på. Som du kan se i videoen herunder, kan du nemt bruge et strygejern.

Lav flødeskum i en pose

Ok, det her tip er hverken lettere eller tidsbesparende. Det er til gengæld genialt hvis du skal bruge flødeskum på en skovtur eller din elpisker er gået i stykker. Du kan nemlig relativ nemt lave flødeskum uden brug af andet end en plastikpose og dine armkræfter. Du skal blot hælde fløden i en pose, lukke den godt til og ryste grundigt i et par minutter, så har du flødeskum.

Sådan koger du ris

Det lyder måske ikke helt som et hack, og det er da også i den lette ende, ikke desto mindre er det fantastisk at vide. For hvem har ikke prøvet at lave ris og det hele så brænder på, og ris sidder fast i bunden at gryden. Herunder kan du se hvordan du slipper for det – hver gang.

Få mere ud af dine jordbær

Det fjerde tip er allerede beskrevet i billedet herunder. Du kan nemlig nemt fjerne stilken fra et jordbær ved at putte et sugerør gennem det. På den måde slipper du for at skære unødigt meget fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *