Genvej til sundere hår

Er du også en af dem der lider af spaltet eller tørt hår? Det kan også være du er en af dem, der i stedet har fedtet hår. Fælles for begge dele, er at det er en træls situation og at der ikke altid er tid til at behandle håret med serum. Derfor, denne korte guide til et sundere hår, hurtigt og effektivt.

Skift til økologisk shampoo

Shampoo der ikke er økologisk, indeholder mange tilsætningsstoffer der ikke er gode for dit hår. Derfor bør du sørge for at bruge en økologisk shampoo, i stedet for en ikke økologisk.

Skift til sulfatfri shampoo

Det er ikke alle der kan tåle sulfater og nogle får fedtet hovedbund af det, hvilket kan give fedtet hår. Du bør i stedet overveje, at skifte til en sulfatfri shampoo.

Find shampoo uden sulfat her

Overvej et bedre shampoo brand

Man kan sige meget om shampoo, men der er stor forskel på om du køber shampoo fra en etableret og dygtig producent end hvis du tager nobrand versionen nede fra supermarkedet. Det er klart der er noget brandvalue, der betales for, men kvaliteten er som ofte også markant højere og kan gøre vidunder for dit hår.

Brug en bedre hårbørste

Prøv den nye bio brush fra Nordic, den giver en slags terapi når den bruges, for din hovedbund, den er meget behagelig at bruge i forhold til en almindelig hårbørste og så er den 100% bionedbrydelig.

Find biobrushen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *